Experts in deurintercom

Bij Cameraplan bent u aan het juiste adres voor uw elektrische installaties op het gebied van intercom en toegangscontrole. Wij staan o.a. klaar voor particulieren, bedrijven en VvE’s. Graag helpen wij u om uw woon- of werkomgeving veiliger en comfortabeler te maken. Voor de beste deurcommunicatie systemen schakelt u Cameraplan in!

Particulieren

Cameraplan helpt particulieren aan de juiste intercom. Bent u op zoek naar een systeem voor bij uw voordeur of hek? Makkelijk zien wie voor de deur staat en open doen als u dat wilt. Hiervoor bieden wij verschillende kitjes aan voor diverse prijzen van de merken Comelit en Golmar. Klik hier om onze kitjes te bekijken.

Golmar-Soul-kit-4
Comelit iKall intercom

Intercom voor VvE ‘s

Als VvE of VvE beheerder wilt u altijd de beste intercom oplossing voor uw bewoners. In 99% van de gevallen kunnen we de huidige bekabeling hergebruiken! Uw bewoners zijn met onze intercomsystemen veiliger en bereikbaarder.

Bedrijven

Als bedrijf wilt u altijd beschikbaar zijn voor u bezoekende klanten. Wij kijken samen met u welke intercom systeem het beste past bij uw bedrijf. Met onze intercom bent u altijd toegankelijk voor uw bezoekers.

Toegangscontrolesysteem

U kunt een intercomsysteem combineren met een toegangscontrolesysteem. Door middel van een digitale sleutel of een elektronische deurdranger wordt de deur automatisch geopend. Met de sleutel is eventueel een aanwezigheidsregistratie mogelijk. De deurautomaat is ideaal voor minder validen.
Meer informatie nodig?